«

»

Ян. 12

Разпечатай това Публикация

Потърси по-доброто място

Доста от хората живеещи в България,все някога са си мислили да напуснат родните си места и да потърсят щастието си в чужбина.Причините да не живеем в България са много и ще е банално да ги изброяваме тук.Това, което се решихме да направим ние със създаването на този блог/сайт,е да помогнем за вашето по–лесно интегриране с минимални разходи,за да постигнете едно по–добро ниво на живот и да осигурите спокойствието на децата си.Какво предлага Тенерифе:

Предлага една практична и добре организирана на (почти) всички нива система за живот.

Спокойствие за вас и вашето семейство.

Прекрасен климат.

Постоянен линк към тази тема: http://www.tenerife-bg.com/2012/01/%d0%bf%d0%be-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b8%d0%bd-%d0%bd%d0%b0-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%be%d1%82/

baner3.gif (����¯�¿�½������·������¾������±����¯�¿�½������°������¶������µ������½������¸������µ GIF, 468 ����¯�¿�½ 60 ������¿������¸������º����¯�¿�½������µ������»������°)http://kolibka.com/za/baner3.gif

7 коментара

Skip to comment form

 1. krulev

  Здвавейте,
  Искам да си намеря работа или бизнес в тенерифе за поддръжка по хотелите- електро, ер кондишън, в и к , дърводелство .
  Посъветвайте ме как да постъпя. какви са цените на квартирите, за фирма колко се иска и т.н.
  Знам англлийски и френски

  1. admin

   Здравейте.Изпратили сме ви отговор на електронната поща

 2. paco

  Здравейте и от мен, от доста време съм мераклия да дойда в тенерифе с цел прехрана, но има много неща които незнам, ще съм ви много благодарен ако можете да помогнете с нещо. иначе говоря испански, английски и малко немски.

  1. admin

   Ще ви отговорим на електронната поща
   Поздрави от Тенерифе

 3. Petrova

  Здравейте аз съм от София. Семейна съм с две деца. Лекар съм по професия- хематолог. Живота за един лекар в България става все по непоносим. Насочили сме се със съпруга ми към Тенерифе- искаме да живеем и работим там. Преди време бяхме на екскурзия там и се влюбиме в това място. Може ли да ми кажете как стоят нещата с работата, квартири , преравняване на дипломата. Аз съм готова напърво време да работя и нещо друго , знам че процеса със приравняването е доста дълъг и сложен. Проблема е ,че езика който говоря е английски , от един месец съм започнала да изучавам испански. За децата – мисля по- късно да ги взема с нас, ако е възможно да ми кажете и нещо повече за университета . Дъщеря ми учи испански втора година и мисля да я запиша направо в университета там . До колокото разбрах затова е необходимо да вземе Delle? За мен – за да работя по специалността ми необходим ли ми е такъв изпит? Благодаря предварително за всичко!

  1. admin

   Здравейте.Благодарим за интереса към нашите услуги.Ще ви отговорим на имейл в началото на седмицата.
   Поздрави

 4. Паула Донкина

  Здравейте!

  На 23 години съм , скоро завършвам ВИНС- Варна. Не виждам бъдеще за мен след дипломирането ми. Дайте ми съвет като какво мога да започна в Тенерифе? Какви са най- предлаганите работни места? Колко е скъп живота? Има ли смисъл, ако се плащат високи квартири и сметки? В същото време искам кариерно развитие, но знам , че няма да отида там и да ме вземат директор?
  Основно съм с италиански език, след това английски език. Харесва ми да уча езици.

  Благодаря предварително.

Коментарите са забранени